Vaccination

Vaccinera dig mot TBE, influensa, pneumokocker, bältros och mycket mer. Tillsammans med Doktor24 är vi Sveriges största vaccinatör.

Apoteket och Doktor24 följer Folkhälsomyndighetens riktlinjer för covid-19 så att du ska kunna vaccinera dig tryggt under pågående pandemi. Du kan antingen boka tid eller komma förbi på drop-in (i mån av tid).

Vaccinering mot TBE och covid-19

Att hålla koll på de olika vaccinationssprutorna mot TBE kan upplevas som rörigt. Vi har därför samlat ihop värdefull fakta att ta del av inför fästingsäsongen och som hjälper dig hitta ett bra förhållningssätt till vaccineringen mot covid-19. 

> Läs artikeln om TBE och covid19-vaccination här

50 kr rabatt på TBE-vaccination

Antalet TBE fall har ökat drastiskt sedan förra sommaren och fästingsäsongen är långt ifrån över. Vaccinera dig mot TBE nu och få 50 kr rabatt hos Doktor24.
 
Rabatten gäller endast TBE-vaccination från 17 augusti till 30 september. Kan inte kombineras med andra erbjudanden.
 
 

Hur går det till?

  1. Hitta ditt närmaste apotek här och boka en tid som passar dig. I mån av tid erbjuds även drop-in. 
  2. Innan besöket kan du fylla i en hälsodeklaration för alla som ska vaccinera sig.
  3. Se till att komma i tid till besöket. Doktor24:s sköterska hämtar dig när det är din tur. 

Att tänka på innan besöket

Inför ditt besök behöver du fylla i en hälsodeklaration, om du ska vaccinera dina barn måste även du fylla i en för deras räkning. Om du bor i Stockholm och ska vaccinera dig mot influensavaccinet så fyller du i en särskild hälsodeklaration på plats. Om det gäller ett annat vaccin eller inte är i Stockholm kan du klicka här för att komma till hälsodeklarationen.

Pris

Fullständig prislista hittar du här.

Medlemsförmån

Nej