Hem > Om läkemedel> Apodos

Apodos – håll reda på dina mediciner

 

Apodos gör det enklare och säkrare för dig som tar läkemedel varje dag att ta din medicin. Med Apodos får du läkemedlen förpackade i dagliga dospåsar. Varje dospåse innehåller de läkemedel som du ska ta vid ett och samma tillfälle och är tydligt märkt med dina personuppgifter, vad påsen innehåller och när läkemedlen i påsen ska tas. På så sätt får du kontroll på att du doserar rätt och vid rätt tidpunkt. Dessutom är påsarna lätta att ta med sig. 

Nu kan du som vill göra din läkemedelshantering smidigare själv ansluta dig till Apodos. Anmäl bara ditt intresse via formuläret nedan. 

Enklare & friare med Apodos

1. Vi paketerar dina läkemedel i dagliga påsar

2. På varje påse står det när du ska ta medicinerna och vad påsen innehåller

3. Du behöver inte hämta olika läkemedel vid olika tillfällen

4. Det blir lättare att komma ihåg dina mediciner 

5. Lätt att ta med på resor

6. Slipp onödiga förpackningar

7. Vi påminner när det är dags att förnya recepten

 

Pris & villkor

För att få dina läkemedel i dospåsar betalar du en avgift varje månad. Du kan när som helst välja att avsluta Apodos och om du meddelar oss i tid behöver du endast betala för den innevarande perioden. Läs mer i våra villkor.

Ordinarie pris 99 kr /mån

Anmäl dig här

Anmälningsformulär Apodos


 

Så fungerar Apodos

Du kan hämta ut dina dospåsar på valt apotek eller få dem hemlevererade. När vi får in din anmälan meddelar vi om din läkmedelsbehandling lämpar sig för Apodos och när du i så fall kan få dina leveranser. Med Apodos får du dina läkemedel dosförpackade för två, tre eller fyra veckors förbrukning åt gången beroende på vad du önskar och utifrån hållbarheten på dina läkemedel. 

Här kan du se vilka läkemedel som kan packas i dospåsar.

Dossortiment

 

Aktuella recept och övrig information

För att du som doskund skall få en god överblick över dina aktuella recept så hänvisar vi till eHMs läkemedelskollen. Övrig aktuell information hittar du här.

Vi kontrollerar att du får rätt medicin

Innan dina läkemedel skickas till dig ser vi på Apoteket till att de genomgår en farmaceutisk kontroll, där vi säkerställer att eventuellt generiskt byte blivit rätt samt att de passar ihop och att inga dubbletter förekommer. 

Olika betalningsalternativ

Högkostnadsskyddet gäller som vanligt för dina läkemedel. Du kan välja att betala med faktura (kostnadsfritt med autogiro) eller på apoteket när du hämtar dina dospåsar.

Beställ andra läkemedel & övriga apoteksvaror

De läkemedel som du använder och som inte kan dosförpackas - till exempel brustabletter, salvor och läkemedel du ska ta vid behov - kan du beställa och få levererade tillsammans med dina dospåsar.

Om du vill passa på att beställa andra produkter från Apoteket som till exempel schampo och andra hudvårdsprodukter kan vi leverera dessa samtidigt. Hela sortimentet hittar du här på webbplatsen. Du beställer genom att ringa Apodos kundservice på 0771-450 450. 

Du kan förstås också beställa direkt från apoteket.se och få varorna levererade till önskad adress/utlämningsställe.


 

Vanliga frågor om Apodos

Klicka på frågan för att fälla ut och läsa svaret.

Hur och var packas påsarna?
 
Hur gör man med dospåsarna?
 
Vilka mediciner fungerar inte i Apodospåsen?
 
Hur säger jag upp Apodos?
 
Vad gör jag om jag reser bort?

Se fler frågor och svar

Stöd kring dina läkemedel

Om du har funderingar eller frågor om dina läkemedel eller hur du mår med dina läkemedel, så är du välkommen att kontakta oss. Apodos särskilda kundservice tar både hand om dina frågor om leveranser och din läkemedelsbehandling.

Telefon: 0771-450 450

Mejla kundservice