Nutrinovate Vitamin Films

Ett innovativt kosttillskott utvecklat i Sverige, anpassat till nordiskt klimat. Nutrinovate Vitamin Films är tunna filmer som fästs i kinden eller gommen tills de löses upp. Med hjälp av patenterad teknik har vi tagit fram ett innovativt kosttillskott som möjliggör upptag genom munnen, utan omvägen via magen. 

Nutrinovate Vitamin Films är ett innovativt kosttillskott som är utvecklat av svenska Nutrinovate AB. Vitaminfilmen är mindre än ett frimärke som fästs i kinden eller gommen. Tekniken låter upptaget ske snabbt och effektivt direkt i munhålan utan att ta omvägen via magen och tillskottet kan tas utan vatten.

Nutrinovate Vitamin films – innehåller vitamin D, selen, Q10 och resveratrol. Både vitamin D och selen bibehåller immunförsvarets funktion, vitamin D bidrar till normal muskelfunktion och selen bidrar även till att skydda cellerna mot oxidativ stress. Q10 är en substans som finns i cellernas mitokondrier och resveratrol är den eftertraktade växtpolyfenolen som du hittar i skalet på röda vindruvor.

 

Nutrinovate Vitamin films Bone Support – innehåller vitamin K2 och vitamin D3. Dessa bidrar till bibehållande av normal benstomme. Vitamin K2 bidrar även till normal blodkoagulation och vitamin D3 bidrar till immunförsvarets normala funktion samt normal muskelfunktion.Nutrinovate Boosting films
- ett alternativ till dem som föredrar att inte dricka kaffe!