Avancerad hudvård från Löwengrip Care & Color

Löwengrip Care & Color Advanced Skin Care är speciellt framtagna för att skapa en jämnare hudton och hudstruktur med mindre synliga porer, linjer och pigmentförändringar. Produkterna innehåller aktiva ingredienser som Retinol, Hyaluronsyra, AHA- och BHA-syra.

1 - Rengöring

Tvätta först ansiktet med en pump av rengöringen och skölj därefter. Applicera sedan rengöringen på nytt och låt den ligga kvar på huden i cirka 60 sekunder. På så sätt skapar du ett djupgående resultat som rengör på djupet samt ökar hudens cellförnyelse. Rengöringen innehåller BHA-syra som jobbar fettupplösande, vilket innebär att den effektivt löser upp makeup och igentäppta porer.

2 - Exfoliering/peeling

Exfolieringen används 1-2 gånger i veckan och är en "leave on-produkt", vilket innebär att den inte ska tvättas av. Produkten kan även användas som en kur morgon och kväll i 5 dagar för att få en snabbare och synligare effekt på huden. Har du en känslig hud bör du alltid testa produkten först på en liten hudyta i nacken. Exfolieringen innehåller AHA- och BHA-syror som löser upp bindningen mellan de döda hudcellerna vilket leder till att huden exfolieras automatiskt och effektivt från ansiktet. Resultatet bli en fantastisk lyser och en ökad cellförnyelse. Syrorna har även som uppgift att öka hudens fukthalt och reducera pigmenteringar, vilket resulterar i en jämnare hudton och finare hudstruktur.

3 - Dag- och nattkräm

Ta en pump av Cell Renewal Facial Cream och applicera över ansikte och dekolletage morgon och kväll. Produktens AHA- och BHA-syra hjälper till att öppna upp transportvägen ner till djupet av huden där den effektiva retinolen (A-vitaminet) slussas in för att på bästa sätt öka cellförnyelsen samt kollagen- och elastinproduktionen. Detta resulterar i minskad porstorlek och en reducering av pigmentförändringar samt en antiinflammatoriskt effekt för dig med hudproblem som acne.

A-vitamin är den mest studerade vitaminen inom hudvård. Kemister och forskare beskriver ingrediensen som en av de mest effektiva ingredienserna för att skapa märkbar skillnad på huden. Vi har valt att ha retinolen inkapslad i Cell Renewal Facial Cream för att försäkra oss om att den förblir stabil. Retinolen aktiveras sedan vid hudkontakt i samband med applicering på hudytan.

Bild på Löwengrip Care & Color - Advanced Facial Cleanser

Löwengrip Care & Color - Advanced Facial Cleanser

Parfymerad 100ml Ansiktsrengöring

  • Parfymerad
  • Komplettera med solskydd dagtid
  • Djuprengörande ansiktstvätt med BHA som återfuktar och ger huden lyster. Avlägsnar orenheter och makeup
355 kr
Köp
Lev. 1-3 vardagar
Bild på Löwengrip Care & Color - Advanced Facial Exfoliant

Löwengrip Care & Color - Advanced Facial Exfoliant

Parfymerad 75 ml Ansiktspeeling

  • Parfymerad
  • Komplettera med solskydd dagtid
  • Mild kemisk peeling som gör huden jämnare, mjukare och spänstigare. Med AHA & BHA
375 kr
Köp
Lev. 1-3 vardagar
Bild på Löwengrip Care & Color - Advanced Facial Cream

Löwengrip Care & Color - Advanced Facial Cream

Parfymerad 50ml Ansiktskräm

  • Parfymerad
  • Komplettera med solskydd dagtid
  • Ansiktscreme mot fina linjer, ojämn hudstruktur, pigmentförändringar och synliga porer. Med Retinol, AHA & BHA
495 kr
Köp
Lev. 1-3 vardagar