Fira systraskapet!

Den 8 mars infaller såväl internationella kvinnodagen som IDUN Minerals födelsedag. För att fira detta har IDUN tillsammans med tre väninnor valt att lyfta en viktig fråga och hylla det härliga systerskapet. Susanne Histrup, Frida Fahrman och Valerie Aflalo tar tillfället i akt och peppar och hyllar varandra samtidigt som de valt ut sina favoritprodukter från IDUN Minerals som passar bra för att boosta sig själv eller en väninna. 

Läs mer om produkterna


Bland Susannes favoriter finns Deep Moisture Hair Mask - en återfuktande och vårdande hårinpackning. Deep Moisture Hair Mask gör även det torraste håret mjukt, lent och lättkammat. Inpackningen innehåller bland annat Vitamin B och E som bidrar till att skydda och stärka håret samt återfuktande glycerin.

En annan favorit är Moisture Face Mask - en fuktgivande och 100% vegansk ansiktsmask som vårdar på djupet. Masken består av stärkande rapsolja och lugnande och vårdande olja från havre. Den är också berikad med shea- och kakaosmör som ger rik konsistens och en intensivt mjukgörande effekt.


"Få skönhetsprodukter kan förvandla en look som ett läppstift"

Freja Liquid Foundation Norrsken är en flytande foundation fri från parfym, silikoner, talk och bismuth. Den ger fin lyster och jämn täckning samtidigt som den vårdar huden och tillför ordentligt med fukt. Foundationen passar även känslig hud.

Avslutningsvis lyfter Susanne fram IDUN Minerals läppstift Jordgubb med högpigmenterad formulering som ger fin färg på läpparna. Det innehåller mjukgörande och närande nordisk hjortronolja och resultatet ger en sammetslen och matt finish med en vacker naturlig lyster.