IDUN Minerals by Agneta Sjödin

IDUN Minerals är ett medvetet, modernt företag som vill vara med och göra skillnad. Det känns jättekul och spännande att vara en del av det här samarbetet och kunna leverera en helt egen hållbar hudvårdsserie, som är vegansk och naturlig på alla sätt och vis. Dessutom är förpackningarna gjorda av naturliga sockerrör och därmed helt återvinningsbara. Tänk att få vara med och ta fram något som är så här hållbart hela vägen”.

Fyra frågor till Agneta Sjödin

 • Varifrån kommer ditt stora hudvårdsintresse?
  Jag har alltid varit väldigt förtjust i krämer. Tycker att det är så oerhört skönt att få smörja in kroppen och ansiktet med krämer som jag känner verkligen tar hand om min hud.
 • För vem passar produkterna bäst?
  Produkterna passar alla oavsett ålder eller hudtyp, särskilt eftersom de är multifunktionella.

  Skin Booster 2-in-1 Serum kan användas separat som en lättare ansiktsgel vilket passar en oljigare hud, eller innan dag/nattcreme för en serumeffekt på en torr hud.

  Multi Balm All-in-One Day and Night ger en skön, lugnande effekt speciellt för torr och/eller mogen hy. Appliceras både dag och natt på torr hud eller endast på natten för kombinerad hud. Cremen kan även användas på andra torra partier på kroppen.

  Rich Body Cream används för att återfukta och vårda huden och används för alla som vill ha en mjukgörande och näringsgivande kroppscreme som absorberas snabbt.
 • Vad har varit viktigt att ta hänsyn till när ni skapade produkterna?
  Det som har varit viktigt är att produkterna ska kunna representera IDUN Minerals som varumärke och även mig som person.

  IDUN Minerals produkter är alltid producerade för att passa en känslig hy, samtidigt som det var viktigt för mig att ha aktiva ingredienser och multifunktionella cremer.

  Därför har vi arbetat med att hitta en balans däremellan och göra produkterna tillgängliga för alla hudtyper.
 • På vilket sätt har ditt intresse för natur och miljö märkts i produktutvecklingen?
  Känns så självklart att sätta natur och miljö i första rummet. Jag är ute i naturen varje dag så för mig är det A och O. IDUN Minerals är ju redan i framkant när det kommer till just det, att minimera miljöavtryck, och det var också det som ledde till mitt intresse för ett samarbete med IDUN.

  Det känns extra härligt att smörja in sig i de här krämerna när man vet att det inte innehåller något som är skadligt varken för en själv eller miljön.

Balans, harmoni & energi

Mår vi bra inombords så syns det på utsidan. Och tar vi hand om vårt yttre kan det stärka oss själsligt. Det har varit tesen när vi i nära samarbete med Agneta Sjödin har skapat vår nya hudvårdsserie.

Tillsammans eller var för sig återfuktar och fräschar produkterna upp hyn med naturliga ingredienser från hav och land.

100% veganska och dermatologiskt testade för vara så skonsamma som möjligt mot människa, djur och natur. Så att du både kan skina på utsidan och känna harmoni inombords.

Väl utvalda meditationsord

Under 2020 har Agneta Sjödin varit varumärkets ambassadör samtidigt som framtagningen av två ansiktscremer och en kroppscreme har ägt rum. Agneta har varit delaktig i alla steg i processen från formulering till resultat och design.

Hudvårdsprodukterna är en inbjudan till att ta hand om sig själv lite extra och ge kroppen och sinnet en chans att koppla av. Därför har varje produkt ett meditationsord som även stärks av utvalda citat om välmående, skrivna av Agneta.