EOS – evolution of smooth

EOS är ett amerikanskt skönhets- och hudvårdsvarumärke som erbjuder innovativa och vackert utformade läppbalsam och handkrämer med fokus på hög kvalité och effektivt innehåll. Med ett härligt lekfullt yttre och noga utvalt innehåll ger EOS stunder av glädje till de dagliga hudvårdsrutinerna.

Lip Balms

EOS vackra, banbrytande läppbalsam ger tack vare sina högkvalitativa ingredienser långvarig återfuktning och sensationellt mjuka läppar. Den innovativa designen förenklar applicering och ’ett swipe’ räcker för att täcka båda läpparna.

EOS Organic Lip Balm: EOS har tagit fram ett helt ekologisk sortiment med läppbalsam som är 100% naturliga och ekocertifierade av Cosmos EcoCert. Våra ekologiska läppbalsam är fyllda med fuktgivande och närande vitaminer samt naturliga oljor för mjuka, lena och vackra läppar. EOS Organic läppbalsam är det naturliga valet för vackert mjuka läppar.

EOS Visibly Soft Lip Balm: EOS Visibly Soft är återfuktande läppbalsam som gör läpparna mjuka, glansiga och sensationellt lena länge. Vi kombinerar högkvalitativa ingredienser med vackra färger, uppfriskande dofter och utsökta smaker. Huvudingredienserna i EOS Visibly Soft är kokosolja, avokadoextrakt och kakaosmör som har långvarigt mjukgörande effekt under hela dagen.

EOS Active Lip Balm: EOS Active Protection är återfuktande läppbalsam med UVA/UVB filter som skyddar mot solens skadliga strålar. Produkterna finns i SPF 15 och SPF 30 och är extra vattenresistenta. Active Protection från EOS innehåller de återfuktande ingredienserna jojobaolja och sheasmör och finns i två ljuvliga citrussmaker; Lemon Twist och Fresh Grapefruit.

Njut av en aktiv livsstil med EOS Active Protection som ger mjuka skyddade läppar varje dag. 

Hand Lotioner

EOS handlotioner är naturliga och 100% veganska, berikade med sheasmör, aloe, havreextrakt och antioxidanter för underbart lena och vackra händer. Produkterna vårdar och mjukgör dina händer utan att kladda och kommer i en praktisk och vacker förpackning som du lätt tar med dig överallt. EOS handkrämer finns för normal hud i de ljuvliga dofterna Cucumber och Berry Blossom samt Vanilla Orchid, för extra torr och känslig hud.