Välkomna hösten med Kenzas utvalda
ACO-trio för kroppen

Hösten är på ingång, och precis som vi förberedde ryggsäcken inför skolstarten, vill vi nu ladda upp badrumsskåpet med allt huden behöver de kommande månaderna.

Omväxlingen till det kallare vädret tillsammans med torrare luft gör att huden lätt blir torr och fnasig. Med Kenzas tre hösttips från ACO har din hud goda förutsättningar att hålla sig återfuktad och mjuk långt i i höstterminen.

Höstens återfuktning i tre steg

Steg 1: Återfukta redan i duschen

Caring Shower Oil är en mild duscholja som effektivt rengör huden och är rik på vårdande vegetabiliska oljor. Den lämnar din hud skyddad, lugnad och mjuk. Återfuktar huden i upp till 8 timmar efter användning.

Steg 2: Använd en extra rik body lotion

När du kommer ut från duschen, smörj din kropp med Body Lotion Rich, en extra rik kroppslotion med sheasmör. Den återfuktar i 48 timmar, mjukgör och vårdar din torra hud på djupet. Går snabbt in i huden, kladdar inte och gör din hud mjuk.

Steg 3: Återfuktning on the go

Dina händer utsätts för mycket under en dag. Handtvättar gör huden lätt torr och då är det skönt med en bra handkräm nära till hands. Hand Cream Rich är rik och närande och gör dina händer mjuka länge. Kladdar inte och går snabbt in i huden.