Välkommen till livsmedelsportalen

Apoteket - Dietist

Apoteket tillhandahåller livsmedel för särskilda näringsändamål. Till exempel sondnäring, näringsdrycker och glutenfria produkter. Som dietist kan du enkelt skriva ut dessa livsmedel här.

Livsmedelsportalen är ett kostnadsfritt, webbaserat förskrivarstöd som inte kräver någon installation. Portalen kan användas för patienter som fyllt 18 år då patienten behöver vara kreditvärdig för att kunna registreras i portalen. Har du inget inlogg till Livsmedelsportalen är det bara att mejla till oss på livsmedel@apoteket.se 

 

Stora fördelar med Livsmedelsportalen

Bra för dig som förskriver

  • Enkelt att beställa
  • Brett, djupt och aktuellt sortiment
  • Bra, personlig support
  • 10 % rabatt på stora förpackningar

Bra för dina patienter

  • 1-3 dagars leveranstid av lagerförda varor om beställningen sker innan kl. 12.00
  • Patienten väljer mellan leveransalternativen direktleverans och postpaket.
  • Båda leveransalternativen är kostnadsfria.

Patienter under 18 år


Beställning till patienter under 18 år sker genom att fylla i blanketten Beställning Livsmedel och Näringslösningar och posta den tillsammans med Livsmedelsanvisningen till Apotekets Orderberedning i Kalmar:

Apoteket Kundservice


Orderberedningen
 Box 873
 391 28 Kalmar

Till beställningsblankett livsmedel och näringslösningar

Lathund Inloggning Livsmedelsportalen

Barn under 16 år

Livsmedelsanvisningar till barn under 16 år kan också lagras elektroniskt. Vårdnardshavaren har då möjlighet att göra beställningen via telefonnummer 0771 - 450 450. Identifiering sker med en personlig kod som du kan få på Apotekets Recepttjänst.

Fraktfri leverans

Vi erbjuder direktleverans till valfri adress eller leverans med postpaket för hämtning på utlämningsställe. Patienterna kan även välja att hämta sitt paket på Apoteket. Samtliga leveransalternativ är kostnadsfria.

Telefon

0771 - 210 210

E-post

livsmedel@apoteket.se