Veterinär verksamhet

Apoteket - Kor

Du som veterinär kan beställa läkemedel och andra apoteksvaror snabbt och enkelt via Djurapoteket. Vi packar och levererar beställda varor direkt till dörren.

Det ska vara enkelt att beställa läkemedel och andra apoteksvaror. Det ska också kännas tryggt och säkert och leveranserna ska fungera snabbt och smidigt. Det är vårt utgångsläge när vi erbjuder veterinärer och djurägare våra tjänster. På Djurapoteket arbetar farmaceuter som har lång erfarenhet av läkemedel till djur. Som kund har du möjlighet till support och kan ställa frågor till våra kunniga farmaceuter.

Elektronisk beställning

Det enklaste sättet för dig som veterinär är att göra beställningar via vårt elektroniska beställningsstöd. När du är inloggad har du tillgång till alla våra produkter med aktuella priser och förpackningsstorlekar. Det kostar inget att ansluta till tjänsten. Så snart ifylld anmälningsblankett har kommit till Djurapoteket blir du kontaktad av en farmaceut för support i samband med beställningar.

Anmälan till elektronisk beställning

Praktisk information om elektronisk beställning och direktleverans

Allmänna villkor för elektronisk beställning

Faxbeställning

Du är välkommen att kontakta Djurapoteket för anmälan till faxbeställning. För att faxa beställningar behövs ett faxavtal.

Faxavtal för djursjukhus och veterinärkliniker

Lokalt faxavtal för djursjukhus och veterinärkliniker

Centralt faxavtal för djursjukhus och veterinärkliniker

Faxavtal för enskild veterinär

Lokalt faxavtal för enskild veterinär

Centralt faxavtal för enskild veterinär

 

Receptarvode

Är du intresserad av att kunna ta ut receptarvode från kunderna är du välkommen att kontakta det eller de lokala apotek du samarbetar med, för att göra en överenskommelse med respektive apotekschef. Detta gäller även Djurapoteket. Det kommer att finnas två alternativ till lösning för hantering av telefonarvoden och apoteken kan komma att efterfråga f-skattesedel.

Apoteket - Häst

360 apotek eller direkt hem

Djurägare kan vända sig till något av våra drygt 370 apotek i landet eller välja att få läkemedlen skickade direkt hem.

Direktleverans till djurägare

Hemleverans av läkemedel till djurägare hanteras av Djurapoteket.

  • Recept till privata djurägare inkomna före klockan 13.00 skickas samma dag.
  • Recept till professionella djurägare inkomna före klockan 13.00 skickas samma dag.

Faxrecept

Väljer du att faxa recept till oss behöver du ett faxavtal. Du kan välja på lokalt eller centralt faxavtal. Med ett centralt faxavtal kan du faxa recept till samtliga apotek som hör till Apoteket AB. Ett lokalt faxavtal är ett avtal med ett namngivet apotek inom Apoteket AB. Till Djurapoteket kan du faxa recept för direktleverans till djurägare. Faxnumret dit är: 010 - 447 83 60.

Faxavtal för djursjukhus och veterinärkliniker

Lokalt faxavtal för djursjukhus och veterinärkliniker

Centralt faxavtal för djursjukhus och veterinärkliniker

Faxavtal för enskild veterinär

Lokalt faxavtal för enskild veterinär

Centralt faxavtal för enskild veterinär

Vi hjälper till med licenser

Välkommen till oss med dina licensansökningar. Vi tar emot och skickar vidare licensmotiveringar till Läkemedelsverket. De licenser som blir godkända av Läkemedelsverket är giltiga på alla våra apotek i landet.

 

Vi söker om dina licenser när de går ut

När Läkemedelsverket godkänner licensen meddelas detta till Djurapoteket. Vid avslag, samt då kompletterande information krävs innan godkännande, meddelas även förskrivaren. Förskrivaren ansvarar för information till patienten, framtagande av erforderlig dokumentation till Läkemedelsverket och val av dos. Vi söker om dina licenser när de går ut.