Beställ läkemedel från Apoteket

Apoteket - Läkemedelsservice

Beställ enkelt och smidigt läkemedel och övriga apoteksvaror elektroniskt med direktleverans till din mottagning/enhet.

För att börja beställa läkemedel behöver du först bli avtalskund hos Apoteket. Det enda du behöver göra är att fylla i och maila eller skicka en anmälan till Kundservice, adressuppgifter finns i blanketten.

Anmälan elektronisk beställning

Genom att underteckna Anmälan (firmatecknare/verksamhetsansvarig) godkänner du våra Allmänna villkor och våra säkerhetsföreskrifter som vid var tid publiceras på denna websida enligt nedan. 

Allmänna villkor för elektronisk beställning

Praktisk information om elektronisk beställning och direktleverans

Apoteket har idag avtal om läkemedelsförsörjning med vissa landsting och regioner. Privata vårdgivare som har vårdavtal med dessa landsting/regioner kan ha rätt att avropa på dessa avtal. Vill du veta mer kontakta oss på Kundservice 0771 - 210 210 eller order@apoteket.se.

Du som redan är kund hos oss men behöver ändra dina kunduppgifter t ex leveransadress, behöriga beställare etc. Fyll i och faxa eller skicka blanketten nedan till Apoteket (se kontaktuppgifter ovan). 

Ändring kunduppgifter elektronisk beställning

Beställande enheter på sjukhus

Du som arbetar på sjukhus och vill ansluta dig till WebbAbest, eller har frågor om WebbAbest, kontakta din orderberedande enhet eller kundservice på 0771 - 210 210 eller order@apoteket.se.

Telefon

0771 - 210 210

E-post

order@apoteket.se