Mintkyssar

 

Ingredienser

Gör så här

Vispa äggvitan hårt till ett fast skum.

Droppa i pepparmyntoljan.

Ha i lite socker i taget och fortsätt vispa till en massa.

Spritsa ut små medaljonger på ett bakplåtspapper. Ju tjockare du gör dem desto längre tid tar de att torka.

Låt dem torka i rumstemperatur över natten. De är torra när de lossnar från pappret.

Ringla över smält mörk choklad.

 

Recept och foto: Apotekschef Hana Chatila @sweets.byhana

Illustration mistel
35 kr
Köp
Finns i lager
45 kr
Köp
Finns i lager
45 kr
Köp
Finns i lager
45 kr
Slut i webblager
53,40 kr

(Ord. pris 89 kr)

Köp
Finns i lager
40%
Bild på NH4Cl Liquorice Raspb Toffee

NH4Cl Liquorice Raspb Toffee

150 g Godsak

  • Glutenfri
  • Seg lakritskola med hallonsmak
39 kr

(Ord. pris 65 kr)

Köp
Finns i lager
40%
Bild på Lakritsfabriken Frosty

Lakritsfabriken Frosty

180 g Godsak

  • Glutenfri och Gelantinfri
  • Mjuka saltlakritsstänger doppade i mörk choklad och toppade med havssalt från Isländska Saltverk
83,40 kr

(Ord. pris 139 kr)

Köp
Finns i lager
40%
Bild på Apoteket Polkagrisar 150g

Apoteket Polkagrisar 150g

Polkagrisar 150g Godsak

  • Polkagrisar
  • Polkagrisar från Gränna
21 kr

(Ord. pris 35 kr)

Köp
Finns i lager
45 kr
Köp
Finns i lager

Fler julrecept


Chokladkaka med lakritskaramell

CHOKLADKAKA 
med lakritskaramell

Till receptet

Recept på Saffranspavlova hos Apoteket - god jul

SAFFRANSPAVLOVA

Till receptet

Julkola med choklad och mint

JULKOLA
med choklad och mint

Till receptet

Bild på senap- och honungssill

SENAP- & HONUNGSSILL

Till receptet