Apotekets egna märkesvaror

Bland produkterna på våra hyllor hittar du våra alldeles egna märkesvaror. Vi har egna varor inom allt från tandvård, hudvård och schampo till huvudvärkstabletter, kosttillskott och självtester – det vill säga flera olika slags produkter som gör det enklare för dig att må bra. Våra egna märkesvaror är förstås extra noggrant kvalitetskontrollerade så att de verkligen håller vad vi lovar. Gemensamt för produkterna är att de är skonsamma mot människor och miljö, dokumenterat effektiva samt prisvärda.

Välkommen till Apoteket och våra egna märkesvaror!


Vi har en väldigt tuff kvalitetskontroll. Allt för att du ska känna dig trygg. Apoteket ställer ovanligt höga krav på alla produkter i vårt handelssortiment. Det gör vi för att du ska känna dig trygg att handla produkter från oss. Våra egna märkesvaror är förstås extra noggrant kontrollerade.

Effektiva. Vi har lagt extra stor vikt vid produkternas effekt och funktion. De ska vara minst lika bra som produkter från ledande märken. Gärna bättre.

Skonsamma. Alla våra produkter är skonsamma för både människor och miljö.

Prisvärda. Som landets största apotekskedja kan vi pressa priserna mot våra leverantörer, utan att kompromissa med kvalitet.