Hälsotjänster

Genom att ta dina mediciner på rätt sätt kan du förbättra ditt välmående och din hälsa. Och genom att leva hälsosamt kan du ibland undvika både sjukdomar och medicinering. Apotekets personal har stora kunskaper och hjälper dig gärna

Apotekets Hälsokoll

Apotekets Hälsokoll lyfter på ett unikt sätt fram dina möjligheter att påverka dina vanor för att må bra idag och på sikt minska risken för hjärt-kärlsjukdom. I hälsokollen ingår mätning av blodtryck, blodsocker, kolesterol och midjemått, en vetenskapligt baserad riskbedömning och en hälsoenkät. Du guidas av en specialutbildad farmaceut i ett cirka 30 minuter långt samtal om dina värden, vanor, motivation och hur du kan komma vidare.

Läs mer om Apotekets Hälsokoll

Pris: 700kr

Hitta apotek för att boka

Personlig läkemedelsrådgivning

Vill du prata med en expert? Boka en rådgivning i avskildhet och lugn och ro för att prata med en farmaceut på Apoteket. De svarar även på frågor om dina mediciner

Pris: Kostnadsfritt

Hitta apotek för att boka

Apotekets Hälsocoach

Behöver du ändra något i din livsstil? Eller behöver du någon som stöttar och uppmuntrar dig när du kommit igång? Apotekets hälsocoacher hjälper dig uppnå dina mål.

Hitta apotek för att boka

Apotekets Viktkoll

Försöker du hitta en bra vikt som du kan bibehålla? Med Apotekets Viktkoll får du det stöd du behöver av någon av våra specialutbildade farmaceuter, som hjälper dig att lyckas.

Pris: 850 kr

Hitta apotek för att boka

Apotekets Sluta röka

Om du är rökare är det absolut bästa du kan göra för din framtida hälsa att försöka sluta röka. I Apotekets Sluta röka-program träffar du vid 5 tillfällen en specialutbildad farmaceut som hjälper och stödjer dig i din strävan att bli nikotinfri. Dessutom får du rabatt på nikotinprodukter.

Hitta apotek för att boka