Två paket från Apoteket på köksbord

Vi erbjuder valfrihet kring hur du får dina läkemedel eller andra varor på recept. Till dig som inte får tag på rätt läkemedel vid ditt apoteksbesök kan vi skicka hem det i efterhand. Och om du har ett kontinuerligt behov av varor från oss men inte kan beställa hem via Apotekets e-handel eller har svårt att ta dig till ett apotek, finns alternativa lösningar.

Lagergaranti

Apotekets Lagergaranti

Om vi inte skulle ha din medicin i lager när du kommer till ett av våra apotek, kan du få den hemskickad utan kostnad. Lagergarantin gäller receptbelagda läkemedel, men inte varor som inte kan levereras hem. Undantagen inkluderar stora förpackningar, temperaturkänsliga varor eller sådana som kräver extra säker leverans, till exempel sömnmedel eller lugnande läkemedel. Varor som är slut hos tillverkaren ingår inte heller i Apotekets lagergaranti.

Håll reda på dina mediciner

Med Apoteket DosPac får du dina mediciner förpackade i dagliga dospåsar. Varje dospåse innehåller de läkemedel du ska ta vid ett och samma tillfälle och är tydligt märkt med dina personuppgifter, vad påsen innehåller och när medicinerna i påsen ska tas. På så sätt får du kontroll på att du doserar rätt och vid rätt tidpunkt.

Läs mer om DosPac

Hemleverans – rabatterade livsmedel

För dig med livsmedelsanvisning på produkter som omfattas av olika förmåns- och rabattsystem erbjuder vi på Apoteket bland annat hemleverans och hjälp med bevakning av nästa uttag, så att du alltid har dina livsmedel när du behöver dem. Vi erbjuder också möjligheter för dietister att beställa åt dig som kund.

Besök ett av våra apotek eller ring 0771 450 450 för mer information om vad som passar dig bäst.

Gratis hemleverans av vissa läkemedel

För dig som använder Duodopa eller Humira från läkemedelsföretaget Abbvie och bor i Västra Götaland, Stockholmsområdet eller Malmöområdet erbjuder vi gratis hemleverans.

Leveranserna sker på bestämda dagar inom vissa tidsintervall. Oftast kan även övriga receptläkemedel skickas med samtidigt. Läkemedlen betalar du via faktura, hela summan på en gång eller via delbetalning.

Kontakta kundservice om du är intresserad och ingår i gruppen som kan få hemleverans.