Sommarjobb och extrajobb

Vi ser gärna att du som är farmaceutstudent/teknikerstudent sommar - och extrajobbar hos oss under din studietid. Alla sommarjobb publiceras på vår hemsida där du kan söka tjänster utifrån geografiska preferenser. Har du frågor om ett specifikt sommarjobb eller önskemål om sommarjobb på en specifik ort skriv gärna det eller ta kontakt direkt med apoteket. Vi ser det som mycket positivt att få in nyfikna studenter, både för att lära oss mer av er, samt för att ge er viktig arbetslivserfarenhet under studietiden. 

Trainee inom Apoteket – Nationellt utvecklingsprogram

Vi erbjuder traineeplatser till vårt nationella utvecklingsprogram. Vi söker dig som är nyutexaminerad legitimerad receptarie eller legitimerad apotekare.

Under traineeprogrammet får du chansen att lära känna Apotekets alla verksamhetsområden. Programmet pågår under ett år och när du börjar tar du och din chef fram en individuell utvecklingsplan som du följer under året.

Vi erbjuder dig ett varierat utvecklingsprogram med bland annat nätverksträffar med andra traineer, en intern mentor och arbete på olika typer av apotek. Dessutom ingår studiebesök på våra olika driftsenheter, till exempel dosapoteket i Örebro, distansapoteket i Hässleholm/Falun, vårt regionlager i Mölnlycke, Kundserviceenheten i Kalmar samt på en av våra tillverkningsenheter.

Utöver detta kommer du att ha strukturerade aktiviteter tillsammans med regionchefen i din region och få möjlighet att driva ett projektarbete i regionen.