Apotekets syn på hälsa

Hälsa

Hälsa är ett upplevt tillstånd som utgår från individen. Därför fokuserar vi på människors förmåga att med rätt stöd själva skapa förutsättningar för att må bra - oavsett om man är frisk eller sjuk. 

Vi vill göra det enklare för människor att må bra. Det gör vi genom att tillhandahålla alla de läkemedel som skrivs ut på recept. Genom vår rådgivning hjälper vi människor att använda sina läkemedel på rätt sätt och genom våra produkter och tjänster bidrar vi till goda levnadsvanor.

Tillgänglighet i flera kanaler

Vi vill finnas där kunden vill möta oss – på våra apotek, på webben, i mobilen och via våra apoteksombud. Oavsett i vilken kanal kunden söker upp oss ska de efterfrågade produkterna finnas tillgängliga.

Apoteket ser till att de läkemedel som behövs inom vård och omsorg finns tillgängliga. Det gäller allt från registrerade läkemedel och licensläkemedel till läkemedelsnära produkter.

För patienter med särskilda behov tillverkar vi livsviktiga och individanpassade läkemedel och andra produkter, till exempel cancerläkemedel och näringslösningar. Vi tillhandahåller individanpassade läkemedel för patienter som behöver smärtlindring efter operation och vi bereder även läkemedel för kliniska prövningar.