Många själ att trivas

Kamratlig stämning, omtanke, kunskap, utveckling och hälsa är viktiga ingredienser för en själklar karriär och viktiga för Apoteket. 

Vi erbjuder ett generöst friskvårdsbidrag och ett digert utbildningsprogram. För vi vet att när du mår bra och är engagerad blir du också bättre på det du gör. 

Förmåner på Apoteket

Du får ett generöst friskvårdsbidrag

Hos oss får du 5 000 kr i friskvårdsbidrag. Vår vision är ett liv i hälsa och det gäller i allra högsta grad alla som jobbar här.

Du får må bra med ditt team

Varje team har ett gemensamt friskvårdsbidrag på 1 000 kr per medarbetare och år. Pengarna går till gemensamma aktiviteter, som ska främja hälsan och gemenskapen på arbetsplatsen.

Du får personalrabatt

Alla våra medarbetare får rabatt på våra apoteksprodukter och hälsotjänster.

Du kan få stipendium

När du jobbar på Apoteket kan du söka stipendium till ett värde av upp till 13 000 kr genom vår Personalstiftelse. Stipendierna kan omfatta litteratur, kurser och resor samt motions- och hälsoaktiviteter. Kort sagt: saker som utvecklar dig utanför jobbet.

Du får fler förmåner via Benify

Som medarbetare på Apoteket får du ta del av mer än hundra erbjudanden från några av Sveriges största varumärken inom nöje, resor, fritid och shopping. Varje vecka presenteras nya kampanjer, erbjudanden eller aktiviteter.

Du kan få alternativa helgdagar

Mångfald och individuell frihet är viktigt för oss. Därför har du möjlighet att byta ordinarie helgdagar och helgdagsaftnar mot andra dagar på året.

Du kan fortsätta att utvecklas

Till Apoteket kommer du med en insikt att du aldrig blir riktig färdig. Du vill fortsätta att utvecklas. Du får tillgång till mer än 200 utbildningar och som farmaceut får du schemalagd kompetenstid.

Du får rätt förutsättningar

En bra chef gör det lättare att göra ett bra jobb. Därför går alla våra chefer igenom ett omfattande ledarskapsprogram. Om du har ledarambitioner, så finns möjligheter att gå vårt chefsförberedande program.