En bild på två av apotekets medarbetare En bild på två av apotekets medarbetare

Ett själklart vägval

Det finns många själ att söka sig till Apoteket. Kalla det karriär eller livsval, men vi tror att man söker sig hit av en anledning

Här präglas kulturen av omtanke och kollektiv kunskap för innovativ utveckling och leverans av produkter och tjänster som hjälper kunder till ett liv i hälsa. Här delar du övertygelse med människor som av olika skäl har valt Apoteket, och som medarbetare är del av vår själ: En stark tro på den goda kraften för att varje dag göra allt vi kan för att göra det enklare att må bra. För andra. För oss.

Ge din själ syre på Apoteket

Till Apoteket kommer du med en insikt att du aldrig blir riktig färdig. Oavsett du kommer direkt från skolan, ett annat apotek eller ett annat land så vill du fortsätta utvecklas. För att du är apotekare i själen. Det är ingen gissning. Därför vill vi gärna höra din historia och dela din framtid.

Vi är alltid intresserade av nya medarbetare som har ett stort engagemang för läkemedel och hälsa och som vill vara med och utveckla Apoteket. Vår breda verksamhet gör att du som medarbetare har goda möjligheter att utvecklas och göra karriär.

De flesta av våra medarbetare jobbar på något av våra 400 apotek över hela landet. På Apotekets huvudkontor samarbetar en rad specialister inom olika funktioner så att vi kan erbjuda våra kunder produkter och tjänster som gör det enklare att må bra.

För en själklar karriär -> kolla in våra lediga jobb.