En bild på två av apotekets medarbetare En bild på två av apotekets medarbetare

Ett själklart vägval

Det finns många skäl att jobba på Apoteket. Och själ. Kalla det karriär eller livsval, men vi tror att man söker sig hit av en anledning. Omtanke, trivsel, kunskap, utveckling och hälsa är viktiga ingredienser i Apotekets verksamhet

Här präglas kulturen av omtanke och kollektiv kunskap för innovativ utveckling och leverans av produkter och tjänster som hjälper kunder till ett liv i hälsa.

Här delar du övertygelse med människor som av olika skäl har valt Apoteket, och som medarbetare är del av vår själ: En stark tro på den goda kraften för att varje dag göra allt vi kan för att göra det enklare att må bra. För andra. För oss.

Ge din själ syre på Apoteket

Till Apoteket kommer du med en insikt att du aldrig blir riktig färdig. Oavsett du kommer direkt från skolan, ett annat apotek eller ett annat land så vill du fortsätta utvecklas. Det sitter i din själ. Det är ingen gissning. Därför vill vi gärna höra din historia och dela din framtid.

Vi är alltid intresserade av nya medarbetare som har ett stort engagemang för läkemedel och hälsa och som vill vara med och utveckla Apoteket. Vår breda verksamhet gör att du som medarbetare har goda möjligheter att utvecklas och göra karriär.

Hitta ditt själklara jobb här