Utvecklas och väx tillsammans med oss

Vi tycker det är viktigt att ta tillvara på den kunskap, de innovativa ideér och det engagemang som ni studenter besitter. Med verksamhet i hela Sverige är möjligheterna stora att börja din karriär hos oss.

Den här sidan riktar sig främst till dig som studerar farmaci. Är du student inom något annat område och är intresserad av att göra din praktik eller examensarbete hos oss rekomenderar vi dig att ta direkt kontakt med den avdelningen. 

Du är alltid välkommen att Kontakta oss

Farmaceutstudent

Vi vill lära känna dig, och hoppas att du även vill lära känna oss. Förutom att vi ses på studentmässor, föreläsningar och nätverksträffar. Vill vi även knyta kontakt med dig i vår studentklubb, Apotekets själsfränder. 

Apotekets själfränder är vårt digitala forum, där du får ta del av framtida evenemang, nyheter, lediga tjänster och mycket mer. Utskicken är anpassade efter vilken termin och vart du läser, så att det ska bli extra relevant för dig. 

Du registrerar dig enkelt genom att följa länken --> Apotekets själsfränder 

Snart dags för din farmacipraktik?

Vi har praktikapotek i hela Sverige. Du hittar allt om vårt praktikerbjudande här.

Apotekstekniker

Studerar du till apotekstekniker har du möjlighet att göra praktik på våra apotek. Du får själv kontakta det apotek du är intresserad av för att höra om möjligheterna just där.

Under praktikveckorna får du under handledning tillämpa dina teoretiska kunskaper i praktiskt arbete inom försäljning, rådgivning, service, författningar, bransch- och produktkunskap. Dessutom får du insyn i apoteksteknikerns arbetsuppgifter på områden som egenvård och varuförsörjning. Välkommen till oss!

Följ Apoteket Karriär på sociala medier