Logga in till Mina recept

- beställ din receptbelagda medicin online

  • Snabbt & säkert 
  • Fraktfria alternativ
  • Barn & fullmakter
  • Chatt med farmaceut

Logga in

Du loggar in till Mina recept med mobilt BankID eller E-legitimation som du får via din bank.

Läs om hur dina personuppgifter behandlas


Så fungerar det

1. Logga in
2. Fyll i dina personuppgifter
3. Beställ din receptbelagda medicin
4. Ange hur du vill få leveransen

Läs mer om att handla på apoteket.se

Även som app

Med appen Mitt Apotek får du snabb överblick över dina och familjens recept och kan enkelt beställa hem det du behöver. Nu kan du passa på att fylla på med andra apoteksvaror samtidigt.

Läs mer och ladda ner appen

Personlig service

Vi finns till hands för att svara på dina frågor om receptläkemedel. Hör av dig till oss på telefon 0771-450 450 så hjälper vi dig.

Sök svar på din fråga i Kundforumet

Express

Var säker på att dina varor finns i lager. Beställ online och hämta på ditt apotek efter två timmar. Vi packar din beställning och meddelar dig när allt finns klart att hämta.

Läs mer om expressutlämning

Bättre koll med EES

Elektroniskt expertstöd, EES är ett verktyg för bättre läkemedelsanvändning. Med ditt samtycke kan farmaceuten med EES jämföra alla läkemedelsrecept och analysera eventuella risker för läkemedelskrockar, olämpliga läkemedel eller feldoseringar.

Läs mer om elektroniskt expertstöd (EES)

Håll reda på medicinerna

För dig som använder läkemedel dagligen erbjuder Apoteket dosförpackade läkemedel. Dospåsarna innehåller mediciner för varje doseringstillfälle, för att förenkla och minska risken för misstag. Oftast sköter vården anslutningen till Apodos. Som ett test erbjuder vi nu till vissa kunder att själva ansluta sig. 

Läs mer om Apodos via vården

Läs mer om Apodos privat

Träffa läkare inom 10 minuter

Slipp telefonköer och väntrum! Hos Apotekets samarbetspartner Doktor24 kan du träffa erfarna läkare dygnet runt i din mobil eller dator. Få hjälp med receptförnyelse, diagnos, rådgivning och behandling. Alltid kostnadsfritt för dig som uppnått frikort för vårdbesök och för barn och unga under 20 år.

Läs mer om Doktor24

Djurvård på nätet

Apoteket finns till för alla familjemedlemmar. Som kund hos oss får du rabatt hos FirstVet, din veterinär på nätet. Boka ett videomöte för råd, snabb diagnos eller remiss till ditt husdjur. 

Läs mer om FirstVet