Välkommen till Apotekets kundklubb – vi gör det enklare att må bra

Medlemskap

Medlemskap i Apotekets kundklubb kan beviljas dig som är över 16år. Medlemskap förutsätter att den angivna hemadressen ligga i Sverige, Danmark, Norge eller Finland. Personer med skyddad identitet kan inte vara medlemmar i Apotekets kundklubb. Medlemskapet ger möjlighet att samla bonuspoäng när du köper bonusgrundande varor och du får nyttja bonuspoäng som betalning för sådana varor. Du informeras fortlöpande om intjänade och förbrukade bonuspoäng.

Kortlöst & gratis

Det är helt kostnadsfritt att gå med i Apotekets kundklubb. Du får inte heller något extra kort i plånboken utan använder bara din legitimation eller uppger ditt personnummer för att registrera dina bonuspoäng eller använda en innehavd bonus.

Som medlem i Apotekets kundklubb får du:

  • Poäng på alla dina inköp, förutom på receptbelagda läkemedel. En krona ger en poäng.
  • Kortlöst och gratis medlemskap. Ditt personnummer fungerar som medlemsnummer.
  • Du får en värdecheck på 25 kronor för varje 1000 intjänade poäng.
  • Du får 250 poäng/månad när du lämnar tillbaka dina överblivna läkemedel till oss
  • Alltid fri frakt på apoteket.se
  • Unika medlemspriser och erbjudanden
  • Dubbla poäng på alla bonusgrundande köp för dig som fyllt 65år

Samla och använda bonuspoäng

Poänginsamling sker genom registrering av köp på ett medlemskap. Medlemskapet och medlemsförmånerna gäller bara för inköp till det egna hushållet och för privat bruk. För varje krona av bonusgrundande inköp erhålles en (1) bonuspoäng. Bonus utbetalas i form av värdecheckar som kan användas i sin helhet vid betalning av bonusgrundande varor på valfritt apotek i Sverige som tillhör Apoteket AB.

Värdecheckar

För varje 1000 poäng erhålles en värdecheck med ett värde av 25 kronor eller multiplar därav. Värdecheckar kan inte, varken helt eller delvis, inlösas mot kontanter. Vid hel eller delbetalning av varor med värdecheck är värdecheckens belopp inte bonusgrundande. Bonuscheckar betalas ut 6 gånger per år och giltighetstiden för en värdecheck är sex månader. Värdechecken kan användas vid köp i våra butiker och på apoteket.se.

Bonusgrundande varor

Poänginsamling sker vid inköp på apotek som tillhör Apoteket AB och som inloggad medlem på apoteket.se. Uppges hela medlemsnumret vid beställning av bonusgrundande via apoteksombud eller via telefon erhålles också poäng. Bonusgrundande varor är icke receptbelagda läkemedel samt handelsvaror. Bonuspoäng ges inte för förskrivna läkemedel eller andra varor som ingår i högkostnadsskyddet. Köp av förskrivna läkemedel samt modersmjölksersättning ger inte bonuspoäng.

Kontakta kundklubben

Har du frågor om ditt medlemskap i Apotekets kundklubb? Skicka e-post till kundklubb@apoteket.se eller ringa till vår kundservice på 0771-450 450 alla vardagar 8.00-18.00, lördagar 9.00-14.00