Hem > Hälsotjänster > Optik & ögonhälsa > Glasögon hos Apoteket

Vårt glasögonsortiment

Hos några av våra utvalda apotek hittar du ett noga utvalt sortiment av bågar från kända och kvalitetssäkrade varumärken som Skaga, Nike och Calvin Klein. Läs mer om vårt sortiment här och välj glasögon som passar dig och din stil. Glöm inte att du kan ta med recept från andra optiker och köpa dina glasögon hos oss. Välkommen in!


 

Skaga - Svensk genuin design

Skaga är ett svenskt traditionsrikt, äkta och gediget varumärke med en historia som startade i Småland 1948. Bland glittrande sjöar och djupa skogar finns ett genuint hantverkskunnande, en lång designtradition och det enda svenska glasögonföretaget som beviljats den kungliga hovleverantörstiteln.

Under årens gång har man haft välkända designsamarbeten med bla Sigvard Bernadotte, Sighsten Herrgård och Carl Arne Breger som alla tagit den skandinaviska marknaden med storm. Skaga balanserar form med funktion och design på ett klassiskt och tidlöst sätt. Här hittar du stilrena, eleganta bågar för både män och kvinnor med ett unikt uttryck som framhäver identitet och personlighet.


 

Nike - Godkänd av atleter

Som ett av världens ledande varumärke inom sport är Nike välkänd för innovativa och revolutionerande produkter, lysande marknadsföringskampanjer och framgångsrika sponsorsamarbeten med atleter. Nike vill nå fram till atleten som finns inom oss alla och gör det genom att erbjuda olika kollektioner som riktar sig till alla träningsnivåer; från den som bara söker ett sportigt uttryck till proffsidrottaren som söker redskapen som hjälper dem att vinna. I Nikes glasögonkollektion hittar du optiska glasögon och solglasögon till män, kvinnor och barn med hög kvalité, hållbara material och tekniska funktionslösningar.


 

Nautica - Amerikansk marinstil

Nautica är ett amerikanskt livsstilsvarumärke medan ett nautiskt arv. Varumärket grundades 1983 och erbjuder idag produkter i över 57 kategorier och finns i mer än 65 länder runt om i landet. Bågarna är tillverkade med hantverkskunskap i högkvalitativa material och med detaljer inspirerade utav det nautiska arvet. I kollektionen hittar du herrbågar med en kustinspirerad stil och med en kombination av pastellfärger, djärva färger och mönster.Marchon NYC - Stil från New York

Marchon NYC är glasögonmärket med rötterna i den amerikanska staden New York. Kollektionerna inspireras utav stadens olika områden; East side, West side, Downtown och Uptown. Hos Marchon NYC hittar du allt från klassisk tidlös design och casual retroformer till moderna sofistikerade former, spännande färger och unika designer. Förutom dam och herrbågar erbjuder Marchon NYC även lekfulla bågar till juniorer.Lacoste - Enkelhet, elegans, livsglädje

Historien om varumärket Lacoste startade i Frankrike på 30-talet då världskända tennisspelaren och uppfinnaren René Lacoste lanserar sitt varumärke. Lacoste blir snabbt känt för sina franska eleganta tenniströjor och innovativa idéer som revolutionerat hela tennissporten och klädbranschen för evigt. Idag erbjuder Lacoste produkter inom mode, skor, accessoarer, parfym och glasögon. Glasögonkollektionen har en karaktäristisk Lacostedesign, en elegant framtoning och en tidlös stil. 


 

Salvatore Ferragamo - Made in Italy

Salvatore Ferragamo är ett av världens mest kända ”Made in Italy”-lyxvarumärke. Historien började redan år 1927 när grundaren Salvatore Ferragamo blev känd i Hollywood för att tillverka skor till filmstjärnorna. Samma hantverkskunskap, kreativitet och elegans som hittas i Salvatore Ferragamos skor hittas även i varumärkets övriga produkter.

Glasögonkollektionerna innehåller ikoniska detaljer och mönster som kan ses på flera håll i Salvatore Ferragamos rika designhistoria. Genom att använda innovativa former och material skapas en balans mellan de starka historiska rötterna och de nya moderna tolkningarna.


 

Calvin Klein - En djärv provokatör

Calvin Klein är välkänd för sina ikoniska produkter, framförallt för sina jeans och underkläder och för sina kontroversiella och ofta mycket uppmärksammade marknadsföringskampanjer.

Varumärket grundades av Calvin Klein och Barry Schartz år 1968 och samma år föddes dessutom nuvarande chefsdesignern Raf Simons. Inspiration hämtas från grundaren Calvin Klein och kombineras med moderna uttryck som pressar gränserna och som gör varumärket synonymt med en distinkt stil. I glasögonkollektionerna hittar du dam- och herr-bågar med klassiska silhuetter, ikoniska detaljer och distinkta färger som tillverkas i högkvalitativa material.

Alltid hos oss: 

Halva priset på andra paret glasögon.


Medlemspoäng på alla undersökningar. 
Bli medlem och samla poäng