Boka tid för hudvårdsrådgivning

Vill du veta din hudtyp, vilka produkter som passar just dig och vad du kan göra för att få en bättre hud? Boka tid för en hudvårdsrådgivning på något av våra utvalda apotek eller via Skype och FaceTime. Just nu får du som genomför en digital rådgivning 20% rabatt på ett helt köp* på apoteket.se.

På flera av våra apotek kan du boka tid hos våra diplomerade hudvårdsrådgivare för en kostnadsfri hudvårdsrådgivning. Under hudanalysen fastställs vilken hudtyp och vilket tillstånd din hud är i. Våra hudspecialister ger dig tips och råd på hur du tar hand om din hud och vilka produkter som passar just dig.

Hudvårdsrådgivning via Skype eller FaceTime

Som komplement till ett fysiskt möte med en av våra diplomerade hudvårdsrådgivare i butik, erbjuder vi dig under mars månad en möjlighet att få tips och rådgivning av en hudvårdsrådgivare via ett digitalt möte på Skype eller FaceTime. Som tack får du 20% rabatt på ett helt köp* på apoteket.se!

Tjänsten kräver att du har en telefon eller dator med tillgång till Skype videosamtal alternativt en iPhone, iPad eller Apple-dator med tillgång till FaceTime videosamtal. För att rådgivningen ska gå att genomföra på ett bra sätt krävs det även att du har en stabil uppkoppling mot internet, helst via WiFi.

Så här går det till:

1. Välj och boka en tid som passar dig
Fyll i dina kontaktuppgifter vid din bokning samt ange vilken tjänst du vill använda för rådgivningen. Om du föredrar Skype måste du ange ditt "Skypenamn" i bokningen så att vi kan kontakta dig. Har du några specifika önskemål vad du vill prata med rådgivaren om, fyller du i det i fältet Anteckningar.

2. Bokningsbekräftelse via mejl och SMS
Efter att du bokat din tid, skickas en bokningsbekräftelse till dig via e-post och SMS med instruktioner inför rådgivningen.

3. Kontaktförfrågan måste godkännas
Om du har valt att göra rådgivningen via Skype kommer du att få en kontaktförfrågan på morgonen samma dag som rådgivningen äger rum. Vi skickar även en SMS-påminnelse om att kontrollera att du accepterat vår kontaktförfrågan.

4. Påminnelse 1 timme innan bokad tid
En timme innan din rådgivning startar, skickar vi ytterligare en påminnelse så du inte glömmer din tid.

Säkerställ:

  • att du har accepterat kontaktförfrågan från Apoteket på Skype
  • att du har en fungerande internetuppkoppling
  • att du kan prata ostört.

5. Vår hudvårdsrådgivare ringer upp dig
Vid tiden för rådgivningen kommer vår hudvårdsrådgivare att ringa upp dig via den tjänst som du angett vid bokningen - Skype eller FaceTime.

6. Rekommendationer skickas via mejl
Efter avslutad konsultation kommer du att få ett uppföljningsmail som sammanfattar de råd och rekommendationer du fått under samtalet.

Välkommen att boka!

 

* Rabatten gäller beställning av receptfria varor på apoteket.se (ej i butik) och gäller till och med 28/3 2017.

Hudvårdsrådgivare på Apoteket