Cyber Monday

Cyber Monday markerar starten för säsongens e-handel på riktigt. Julklappslistan ska betas av och nuförtiden är det allt fler konsumenter som vänder sig till onlineshoppar för att uträtta sina köpärenden. Att sitta på soffan och klicka hem en stavmixer och en dagkräm - ja, det är onekligen bekvämt och smidigt. Vi på Apoteket.se vill ta tillvara på den här dagen och erbjuda våra kunder något extra.

Två kvinnor med kassar går ut från ett apotek.

Fortsättning på "Black weekend"

Det sägs att många företag märkte en uppåtgående trend och högre trafik på olika sajter måndagen efter Black Friday. Om konsumenterna inte hittade tillräckligt bra ”deals” i butiken under helgen fortsatte många på måndagmorgon på jobbet och scannade efter bra erbjudanden på webben. Måndagen ifråga innebär ännu mer erbjudanden, ännu mer rabatter, men som namnet antyder – nu enbart online.  

Apoteket & Cyber Monday

Precis som Black Friday har Cyber Monday blivit ett globalt fenomen. Förra årets Cyber Monday var mycket uppskattad bland våra kunder. Vi på Apoteket erbjuder våra kunder riktigt förmånligt erbjudande under denna shoppingdag.